Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, törenin en büyük destekçilerinden biri olarak yaptığı konuşmada, gazetecilere ve medya mensuplarına olan desteklerinin süreceğini belirterek, “Hakikatin savunucusu olarak gördüğümüz medya mensuplarımızın yanındayız. Tarafsız haberciliğin ve emekçi gazetecilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Alanya Belediyesi Her Zaman Çocukların Yanında Alanya Belediyesi Her Zaman Çocukların Yanında

Uluslararası Faaliyetlerle Güçlenen M.M.T Tunç Group

M.M.T Tunç Group, yalnızca Türkiye’de değil, 4 ülkede daha inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteriyor. Şirket, inşaat alanındaki başarısının yanı sıra sanattan spora, medya sektöründen sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok alanda hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiriyor. Abdulkadir Tunç liderliğinde hızla büyüyen grup, özellikle medya sektörüne verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Whats App Image 2024 10 06 At 16.08.29 1

"Gazetecilerimiz Hakikatin Savunucusudur"

Küresel Başarı Ödülleri Töreni sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yapan M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, medya sektörüne olan inançlarını şu sözlerle ifade etti: “Gazeteciler, hakikatin, adaletin ve özgürlüğün savunucularıdır. Bugün burada, bu kutsal mesleği layıkıyla icra eden değerli basın mensuplarımızla bir arada olmaktan onur duyuyorum. M.M.T Tunç Group olarak, gazetecilerimize olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Medyanın özgür ve tarafsız kalması, toplumun doğru bilgilendirilmesi için son derece önemlidir. Firma olarak toplumun her alanında fayda sağlayan projelere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu, bizim hem şirket politikamız hem de topluma olan sorumluluğumuzun bir parçasıdır’’ diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 012128

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 012103

Editör: Selçuk Soydan