Festival 6 Eylül Cuma Günü Kortej Yürüyüşü ile başlayacak”

Sektörünün öncü firmalarından birisi olan ve hayata geçirdiği birçok başarılı sosyal sorumluluk projesi ile adından sıkça söz ettiren M.M.T Tunç Group’un geleneksel hale getirdiği tiyatro festivalinin 3.’sü 6-7-8 Eylül’de Alanya’da gerçekleştirilecek. Birbirinden ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncularının katılacağı büyük festivalde Alanya’da adeta yıldızlar geçidi yaşanacak.

Ekran Görüntüsü 2024 09 04 114738-1

Abdulkadir Tunç: “Alanya Çok Özel ve Kadim Bir Şehir”

Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı

Tiyatro festivali hakkında Haberibizde.com’a özel açıklamalarda bulunan M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, bu yıl 3.’sü gerçekleşecek olan tiyatro festivalinde Alanyalı sanatseverleri birçok sürprizin beklediğini belirterek şunları kaydetti:

“Biz M.M.T Tunç Group olarak, sanata ve sanatçıya her zaman değer verdik, vermeye de devam ediyoruz. 2 yıl önce ilkini gerçekleştirdiğimiz tiyatro festivalimizi yaparken, hiçbir zaman ‘altından kalkabilir miyiz?’ diye düşünmedik. Allah’ın izniyle çok güzel bir şekilde festivalimizi yaparak alnımızın akıyla çıktık. Baktık ki gerçekten Alanya’mızın böyle bir festivale ihtiyacı varmış, geçtiğimiz sene yine birbirinden usta ve ünlü oyuncularımızın da katılımıyla tiyatro festivalimizin 2.’sini düzenledik. Muhteşem bir katılım ve muhteşem bir etkinlik oldu. Biz de bunu geleneksel hale getirelim dedik ve bu yıl 6-7-8 Eylül tarihleri arasında 3 gün sürecek olan M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali’nin startını verdik. Alanya çok özel ve kadim bir şehir. Biz de istedik ki bu kadim şehir için çok özel sanatçılarımızı Alanya’ya getirerek halkımızla buluşturalım. Herkesin bildiği ve severek takip ettiği usta oyuncular Bahtiyar Engin, Bülent Emrah Parlak, Umut Oğuz, Galip Erdal, İlknur Güneş, Yaşar Gündem, Hakan Karsak, Elit Andaç Çam ve Aslı Melisa Uzun gibi birçok değerli sanatçımızı festivalimize davet ettik, sağ olsun onlar da bizleri kırmadı ve davetimizi kabul ettiler. Festivalimiz, 6 Eylül Cuma günü saat 18:30’da Kuyular Camii önünde değerli sanatçılarımızın da katılımıyla gerçekleşecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Allah’ın izniyle muhteşem ve sanatla dolu bir 3 gün yaşayacağız. Festivalimiz tamamen ücretsizdir. Tüm Alanya halkını festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 04 114701

Ekran Görüntüsü 2024 09 04 114747

Ekran Görüntüsü 2024 09 04 114721

Editör: Selçuk Soydan