Alanya'nın sevilen isimlerinden, önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'inde avukatlığını yapan aynı zamanda MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı olan  41 yaşındaki genç avukar Arzu Çetin, bir süredir mücadele ettiği beyin tümörü hastalığını yenik düşerek akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Ekran Görüntüsü 2024 09 10 200117


Arzu Çetin, mesleki kariyerinin yanı sıra MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyordu. Genç yaşta hayata veda eden Çetin, bir çocuk annesiydi. Alanya’da sevilen bir isim olan Çetin’in ani ölümü, meslektaşları, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Çetin’in cenazesi 11 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 11.00’de, Demirtaş Çamlı Mezarlığı’nda düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Alanya’da Çözüm Toplantısı: Muhtarlar Sorunlarını Çavuşoğlu'na Anlattı Alanya’da Çözüm Toplantısı: Muhtarlar Sorunlarını Çavuşoğlu'na Anlattı

Digi-Z Medya ve Haberibizde.com ailesi olarak, merhume Arzu Çetin’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı diliyoruz.

Editör: Selçuk Soydan