Dün Haberibizde.com Whatsapp İhbar Hattına gelen görüntülerle servis ettiğimiz, Manavgat’a bağlı Kızılağaç Turizm bölgesinde yaşanan Orman yangının çıkış sebebi, hurdacıların yaktığı ateşin kontrolden çıkması ile olduğu ortaya çıktı.

Ormanı Yakan Hurdacılar Kısa Sürede Yakalandı

Manavgat’a bağlı Kızılağaç Turizm bölgesinde çalılık alanda başlayan yangın, hurdacıların yaktığı ateşin kontrolden çıkması sonucu yerleşim alanlarına sıçradı. Olay yerine gelen jandarma, hurdacıları fotoğraflardan tespit ederek kısa sürede gözaltına aldı. Yangının yayılmasıyla birlikte mahallede büyük bir panik yaşanırken, Manavgat ve Alanya ilçesinden ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak bazı evlerde maddi hasarlar olduğu tespit edildi

Yangında Zarar Gören Evlerin Sahiplerine Destek Çalışmaları Başlatıldı

İhbarı yapan bir mahalle sakini, yangının hurdacılar tarafından yakılan ateşten kaynaklandığını belirtti. Daha sonra ateşi kontrol edemeyen hurdacıların bölgeden kaçtığını ifade etti. Jandarma ekipleri, yangından etkilenen alanlarda inceleme yaparken, bir adet yanmış tabanca da bulundu.

Öte yandan yangında zarar gören evlerin sahiplerine destek sağlanması için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili sorutşturma sürüyor.

Karpuz Yüklü Tır Alev Alev Yandı Karpuz Yüklü Tır Alev Alev Yandı

 

Editör: Haber Merkezi