Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen ve Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği TFF Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı, Milli Egemenlik Plajı’nda başladı. Turnuvada Cityline Alanya Belediyespor, Oba Belediyespor, Alanya 1221 FK ve Sıla Home Alanya Demirspor takımları mücadele ediyor.

Turnuvanın ilk gününde Oba Belediyespor, Alanya 1221 FK'yı 6-3 yenerek galip geldi. Diğer maçta ise Cityline Alanya Belediyespor, Sıla Home Alanya Demirspor'u 15-2 gibi net bir skorla mağlup etti.

İkinci gün maçları, Cumartesi günü saat 16.30’da Oba Belediyespor ile Sıla Home Alanya Demirspor arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Günün diğer maçı ise saat 17.30’da Alanya 1221 FK ile Cityline Alanya Belediyespor arasında gerçekleşecek. Turnuva, 25 Ağustos Pazar günü oynanacak final maçıyla sona erecek ve turnuvayı birinci sırada tamamlayan takım, TFF Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak.

TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı" TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı"