Gazipaşa Belediyesi 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı Gazipaşa Belediyesi 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı

18 Temmuz'da Develi ilçesinde, baba Y.B., 7 yaşındaki oğlu F.E.B.'yi bir sağlık kabinine sünnet için götürdü. 3 bin 500 TL karşılığında sağlık memuru olduğu belirtilen H.Ç. tarafından yapılan sünnetin ardından çocuk eve gönderildi. Bir süre sonra çocuğun cinsel organında şişme ve morarma meydana geldi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "kangren" teşhisi konulan çocuğun cinsel organı kesilmek zorunda kaldı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 15 091704

''Sağlık memuru H.Ç. ve S.D. tutuklanırken, S.T. ise serbest bırakıldı.''

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında yetkisiz olduğu belirlenen sağlık kabini kapatıldı. Sünnet işlemini gerçekleştiren sağlık memuru H.Ç. açığa alındı. Kayseri Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Develi ilçesinde bulunan özel bir sağlık kabininde 18 Temmuz 2024 tarihinde H.Ç tarafından yapılan sünnet işleminden sonra gelişen kangren komplikasyonu ile Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdukları anlaşılmıştır. Sağlık kabini, yetkisiz işlem nedeniyle kapatılmış ve H.Ç. açığa alınmıştır. Develi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi olan şüpheli 3 kişi gözaltına alınmıştır. Adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden sağlık memuru H.Ç. ve S.D. tutuklanırken, S.T. ise serbest bırakıldı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 15 091711

Editör: Selçuk Soydan