DİGİ-ZTV ve Haberibizde.com’a özel açıklamalarda bulunan Arslan, bazı tüccarların Avokado toplatmaya başlamış çifcilere, ‘’zaten çalarlar’’ diye korku saldıklarını bu korkuyla hareket eden üreticilerinde erken hasat yaptığına dikkat çekerek, ‘’Lütfen size bu şekilde toplama yapalım diye gelen olursa geri çevirelim’’ diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 07 11 155105

‘’Hırsızların Çaldığı Mallarıda Genelde Bu Kişiler Piyasaya Sürülüyor’’

Arslan Açıklamasının devamında şunları kaydetti; ‘’Arkadaşlar gelen duyumlar hiç iç açıcı değil. Aç gözlü tüccarlar Avokado toplatmaya başlamış çifcileri zaten çalarlar diye korku vererek ürünleri erken hasata teşvik ettiklerini duyuyoruz. İşi bilen tüccar arkadaşlar zaten yapmadıklarını hepimiz biliyoruz ama yeni başlayan para hırsı gözünü boyayan bu kişiler yapmaktalar. Hırsızların çaldığı mallarıda genelde bu kişiler piyasaya sürülüyor. Lütfen size bu şekilde toplama yapalım diye gelenleri geri çevirelim.

Ekran Görüntüsü 2024 07 11 155113

Alanya’da KGYS Kameraları Trafik İhlallerini Affetmedi Alanya’da KGYS Kameraları Trafik İhlallerini Affetmedi

Biz birbirimize sahip çıkmazsak hepimiz zarar görürüz. Kaliteli mahsülümüz her daim müşteri bulur ama şimdiden tüketicilere olmamış mahsullerden satanlar hepimize zarar verecek. Clifton ismiyle satışa çıkacak mahsülümüz en az Agustos 15 önce hasata gelmeyeceği kanısındayım daha erken toplamamaya çalışalım. İlk mahsül lezzetsiz ve çöpe giderse tüm sezon boyunca ilk defa avokadoyla tanışacak yeni tüketiciler bir daha avokado almaz.’’

Editör: Selçuk Soydan