Alanya’da bahçesindeki otları temizlemek amacıyla ateş yakan bir kişi, yangına sebep oldu. Kısa sürede büyüyen alevler, yakındaki hayvan ağılına zarar verdi.

Uzmanların Uyarılarını Vatandaşlar Dinlemiyor

İki Gün önce Haberibizde.com’a özel açıklamalarda bulunan ve orman yangınlarının sebepleri konusunda üreticileri uyaran Tarım Danışmanı ve DİGİ-ZTV Yeşil Reçete Program Sunucusu Hayri Ünal’ın ‘’Sıcak havalarda bahçenizi sakın temizleyin’’ uyarısına rağmen, Alanya Burçaklar mahallesindeki Bahçesindeki otları temizlemek için ateş yakan bir kişi, yangına sebep oldu. Kısa sürede büyüyen alevler, yakındaki hayvan ağılına zarar verirken, yangın kısa sürede olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Hasar Tespit Çalışmaları Başlatıldı

İnanılır Gibi Değil! 14 Yaşındaki Çocuk 3 Aracı Hurdaya Çevirdi İnanılır Gibi Değil! 14 Yaşındaki Çocuk 3 Aracı Hurdaya Çevirdi

Yangında can kaybı yaşanmazken, hayvan ağılında maddi hasar meydana geldi. Öte yandan yangın dolayısıyla oluşan hasarın belirlenmesi için ekipler inceleme başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Editör: Haber Merkezi