Alanya Haberleri

Gönülbahçem At Binicilik Gözüküçüklü Mevkiinde Hizmete Açıldı

Mahmutlar’da uzun yıllardır çiçekçilik yapan Gönül Özdemir ve kardeşi lisanslı jokey Fatih Özdemir tarafından faaliyete geçirilen At binicilik ve eğitim çiftliği mahmutlar‘da açıldı.

‘’Atın Yeri Türkler İçin Çok Önemlidir’’

Açılışa Alanya yabancılar Meclisi başkanı Abdullah karaoğlu mahmutlar mahallesi muhtarı Ahmet Sönmez, Alanya Kazakistanlılar derneği başkanı aygül hanım ve çok sayıda yerli ve yabancı misafir katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan lisanslı jokey Fatih Özdemir, amaçlarının Alanyadaki yerli ve yabancı misafirlere binicilik konusunda eğitimler vermek olduğunu dile getirerek, özellikle Türkler için çok önemli yeri olan atların eğitim ve rehabilitasyon da ne kadar önemli olduğunu aşılamak istiyoruz dedi.

‘’Tesisi Açarken Dostlarımızla ve Arkadaşlarımızla Birlikte Olduğumuz İçin Mutluyuz’’

Fatih Özdemir’in arından bir konuşma yapan Gönül Özdemir ise yaptığı açıklamada, esnaf olarak  yıllardır mahmutlar’da vatandaşlarla birlikte olduğunu ve bir esnaf olarak yerli ve yabancı bir çok dostunun ve arkadaşının olduğunu dile getirerek, tesisi açarken dostlarıyla birlikte olacaklarını umut ettiklerini dile getirerek,  ‘’Açılışımıza katılan ya da katılamayan bütün dostlarımıza çok teşekkür ederiz ve mutlaka çiftliğimizde misafir etmek isteriz’’ şeklinde konuştu.