Önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından gençlere tahsis edilen ve özellikle hafta sonları gençlerin stres atarak zaman geçirdiği, ‘DRİFT PİSTİ’,  yeterli güvenlik önlemleri olmaması sebebiyle, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in talimatıyla bugün yıkımı gerçekleştirildi.

Bursa Siyah İnciri'ne coğrafi işaret denetimi Bursa Siyah İnciri'ne coğrafi işaret denetimi

Milyarlık Yatırım Dozerle Yerle Bir Edildi

Gerçekleşen yıkım anları bir cep telefonu kamerası ile kayda alınırken, belediye kasasından çıkan ve milyarlarca para harcanan drift pistinin, bahsedilen eksikliklerin giderilerek yeniden gençlerin kullanımına açılmak yerine, dozerlerle yıkımının gerçekleştirilmesi Alanya kamuoyunda sert tepkilere neden oldu.

Tasarruf Ediyoruz Derken İsraf Ediyorlar

Sık sık milletimizin parasını israf etmeyeceğiz açıklamaları yapan Başkan Özçelik’in, yine milletin parası ile yapılan milyarlık dirft pistini bir günde yerle bir etmesi tartışmalara neden olurken, vatandaşlar, ‘’Madem eksiklikler var onları giderin. Sonra aynı yeri yeniden gençlerin kullanımına açın. Milyarlarca para harcanarak yapılan bir tesisi yıkmak nedir ? ‘’ diyerek sert tepki gösterdiler.

Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Öte yandan yıkım görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi sonrası sosyal medyadan tepkilerini dile getiren gençler, ‘’ Yapılan yeri talan edeceğinize güvenlik sorununu çözseydiniz’’, ‘’ Adem başkanın ismini silmek için gençlerin stres attığı yeri kullananlara yazıklar olsun’’, ‘’ İşleri güçleri hizmetleri yok etmek. CHP belediyeciliğinin tadına Alanya halkıda bakmış güzel.’’ yorumları yaparak, yıkım kararını veren Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i eleştiri yağmuruna tuttular.

Sosyal Medyadan Yapılan Bazı Yorumlar:

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi