"Program Çıkışı Ayaklarıma Sıktılar"

Olay, Serhat Akın'ın katıldığı bir spor programının çıkışında gerçekleşti. Akın, saldırının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullanarak yaşadıklarını duyurdu. Hastaneye kaldırılan Akın’ın durumunun iyi olduğu, ancak ameliyat edilmesi gerektiği belirtildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 27 094256

Tuncay Şanlı: "Hem Üzüntülüyüm Hem Sinirliyim"

İnegöl Belediyespor evinde mağlup İnegöl Belediyespor evinde mağlup

Eski futbolcu Tuncay Şanlı, Serhat Akın’ı hastanede ziyaret ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şanlı, “Serhat şu anda gayet iyi, ama morali bozuk. Kardeşimle birlikte güzel günler yaşadık, bu olay bizi derinden üzdü. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Duyduğum anda hemen yanına geldim, hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim” dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nden Kınama

Fenerbahçe Spor Kulübü de Serhat Akın’a yapılan saldırı sonrası bir açıklama yayınladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz” denildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 27 094241
 

Saldırının ardından polis ekipleri soruşturma başlatırken, Serhat Akın’ın ameliyat sonrası sağlık durumunun netlik kazanacağı bildirildi. 

Ekran Görüntüsü 2024 09 27 094234