Sözler verildi! Aidatlar Yükseldi! ALTSO'da Belirsizlik Devam Ediyor Sözler verildi! Aidatlar Yükseldi! ALTSO'da Belirsizlik Devam Ediyor

‘’Birisi yaptı, diğeri yıktı. Peki kamu malının zararını kim karşılayacak’’

Eski Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel’in Konaklı Mahallesi’nde yaptığı Dirift Pisti, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Başkanlı koltuğuna oturan CHP’li Osman Tarık Özçelik tarafından, ‘’ Alan amaç dışı kullanıldığı tespit edilmiştir, kontrollü bir giriş-çıkış düzeni bulunmamaktadır’’ denilerek kepelerle yıkılmasınınyankıları sürerken aradan geçen süreç içerisinde alanda her hangi bir çalışma yapılmaz iken, Alanya kamuoyunda ‘’Bizlerin ödediği vergilerle bu yatırımlar yapılıyor. Birisi yaptı, diğeri yıktı. Peki kamu malının zararını kim karşılayacak’’ sorusu sorulmaya başlandı.

Dirft Alanın Ruhsatsız Olduğu ddia Edildi

Öte yandan, iddialara göre yapılan ve yıkılan drift alanının ruhsatsız ve güvenlik önlemleri alınmadan seçimlerde genç kesimini oylarını almak için bir an önce yapımı tamamlanıp açıldığı iddia edilirken, ruhsat ve izin iddiaları konusunda mevcut Başkan Osman Tarık Özçelik ve önceki dönem Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ne söyleyeceği şimdiden merak konusu oldu.
 

Editör: Selçuk Soydan