Olay, Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşandı. Karayolları Genel Müdürlüğü adına çalışan bir yüklenici firmaya ait enerji kablolarının çalındığı bilgisi, güvenlik birimlerini harekete geçirdi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş ekipleri, enerji ve nakil kablosu hırsızlığına yönelik geniş çaplı bir araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlıkta kullanılan araç tespit edildi. Jandarma ekipleri, belirlenen aracı durdurarak içinde bulunan M.A.D. ve K.İ.A. isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin aracında yapılan aramada, 760 metre uzunluğunda jet fan enerji kablosu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, kablo hırsızlığının arkasındaki bağlantıları ve olayın diğer detaylarını araştırmaya devam ediyor. Yakalanan şüphelilerin ifadesi doğrultusunda soruşturmanın genişletileceği öğrenildi.

Çöplükte Bidon İçinde Cesedi Bulunan Profesör Cinayetinin Sırrı Çözüldü Çöplükte Bidon İçinde Cesedi Bulunan Profesör Cinayetinin Sırrı Çözüldü

Editör: Selçuk Soydan