Başkan Özçelik'ten Sosyal Medya Üzerinden Uyarı

Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu? Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu?

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sosyal medya hesaplarından vatandaşlara seslenerek, "Hiçbir zaman ben ve benim belediye meclis üyelerim herhangi bir sebeple sizi arayarak sizden yardım talebinde bulunmaz. Böyle bir arama olursa inanmayın. Böyle arayanlar sizlerin iyi niyetinden faydalanarak dolandırmak isteyenlerdir. Lütfen bunlara itibar etmeyin" dedi.

Yeni Dolandırıcılık Yöntemi: Belediyeler Adına Para İsteme

Dolandırıcılar, ilçe belediyeleri hedef alarak meslek kuruluşları ve bireyleri arıyor. Konyaaltı ve Alanya Belediyesinin maddi durumunun iyi olmadığını iddia ederek, belediye adına para talep ediyorlar. Ancak, destek istenen kişiler belediye yetkililerine ulaşıp durumu anlattığında, böyle bir talep olmadığını öğreniyorlar ve dolandırıcıların planları suya düşüyor.

Başkan Özçelik'ten İkinci Uyarı

Başkan Özçelik, "Sizleri birkaç hafta önce benim ve meclis üyelerim adına arayarak çeşitli sebeplerle para isteyenlere karşı uyarmış ve bunların dolandırıcı olduğunu söylemiştim. Hiçbir zaman ben ve benim belediye meclis üyelerim herhangi bir sebeple sizi arayarak sizden yardım talebinde bulunmaz. Böyle bir arama olursa inanmayın. Böyle arayanlar sizlerin iyi niyetinden faydalanarak dolandırmak isteyenlerdir. Lütfen bunlara itibar etmeyin" şeklinde uyarısını yineledi.

Editör: Selçuk Soydan