Alanya ve bölgesinde tarım ve ziraat üzerine bir çok başarılı işlere imza atan Global Tarım, bir ilke daha imza atarak, kendi klasmanında Türkiye’nin ilk mini ve çok yönlü iş yapabilme kabiliyetine sahip Paletli mini Traktörü TULPAR’ı Alanya’ya getirerek satışa sundu.

TUPLAR Çiftçilerin İş Yükünü Sıfıra İndirebilecek

Alanya Konaklı’da faaliyet gösteren Global Tarım, Çiftçilerin iş yükünü neredeyse sıfıra indirebilecek Paletli mini traktörü, yurt dışından tüm satış yetkileri ile beraber ithal ederek Alanya’da satışa sundu. 40 devir ve 5 adet ataçmanı ile beraber, Tasfiye küreği , ot biçme, ark açma, patozlama gibi bir çok işi aynı anda yapabilen paletli mini traktör TULPAR, çiftçiye bir yandan zaman kazandırırken, iş yükünü azaltarak maliyetleri minimuma indiriyor.



‘’ Traktörümüz Çiftçimizin İş Yükünü Azaltırken Maliyetlerinide Minimuma İndirecek’’

Konuyla ilgili DİGİ-ZTV mikrofonlarına özel açıklamalar yapan Global Tarım firma yetkilisi Burak Başusta; ‘’40 devir, çiftçimizin ihtiyacı olan Paletli mini Traktörü TULPAR’ı , uzun bir fizibilite araştırması sonucu tüm satış yetkilerinide alarak ülkemize ve Alanya’mıza getirdik. 5 adet ataçmanı ile birlikte aynı anda Tasfiye küreği , ot biçme, ark açma, patozlama gibi bir çok işi aynı anda yapabilme özelliğine sahip bu mini traktörümüz TULPAR’ı çiftçimizin hizmetine sunduk. Diğer tarktörülere göre hareket kabiliyeti çok daha iyi. Özellikle muz seraları gibi dar alanlarda ileri geri yaparak aynı anda hem ön tarafı hem arka tarafı sürebiliyorsunuz. Motor gücü çok yüksek ve dizel yakıta sahip bu mini traktörümüzün, tekerleri paletli olduğu için düz yolda da çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu traktörümüz çiftçimizin iş yükünü azaltırken maliyetlerinide minimuma indirecek. herkesi Konak’lıda Global Tarım satış ofisimize bekliyoruz’’ diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi