Alanya Haberleri

CHP Parti Tabanı Başkan Kandemir’in Siyasi Yetersizliğinden Rahatsız!

73 yıl sonra Alanya’da Belediyeyi kazanan Cumhuriyet Halk Partisinde kazan kaynamaya başladı. Mevcut ilçe Başkanı Bülent Kandemir’in çalışmalarının zayıflığından ve pasif siyasi görüntüsünden rahatsız olan parti üyeleri arasında sesler yükselmeye başladı.

‘’Parti İçindeki Muhalif Sesler Yükselmeye Başladı’’

Göreve geldiği günden bu yana sadece Festivalden, açılışlara Belediye Başkanlarıyla gezerek görüntü veren CHP Alanya ilçe Başkanı Bülent Kandemir’in, Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda bir projeye el atamaması ve sadece yazılı basın açıklamaları yaparak günü kurtarmaya çalışmasının, parti tabanı rahatsız etmeye başladığı iddia edilirken, bugün gerçekleşen olan toplantıda bu konunun parti içerisinden muhalif olan kişiler tarafından gündeme getirileceği öğrenildi.



Parti üyeleri tarafından, Alanya Belediyesinin desteğini alarak yine Alanya’nın tanıtımı ve gelişimi için projeler üretmek yerine muhalif kimliğiyle sadece açıklama yapmasından rahatsız olan parti üyelerinin, konuyu parti genel merkezine kadar taşımak için karar aldıkları kulislerde konuşulmaya başlanırken, Başkan Kandemir’in bu iddialar hakkında nasıl bir hamle yapacağı ise parti içerisinde merak konusu oldu