Alanya Haberleri

CHP Milletvekili Aykut Kaya'dan Alanya'da Yoğun Ziyaret Trafiği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Şengül Yeşildal, Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Zavlak, Alanya’da esnaf ve yerel yöneticilerle bir araya geldi.

Esnafla Kahvaltıda Buluşma

Kaya ve beraberindeki heyet, ziyaretlerine Alanya Sanayi Sitesi'nde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Sanayi esnafıyla bir araya gelen Kaya, esnafın sorunlarını dinleyerek, taleplerini not aldı. Ardından Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportacılar ve Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman ve yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirildi.

STK ve Yerel Yöneticilerle İstişare

Sanayi ziyaretinin ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Alanya Şubesi Başkanı Nilgün Özcan’nı ziyaret eden Kaya ve beraberindeki heyet burada Özcan ile şehirdeki sosyal projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak şehrin meseleleri ve çözümleri üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

Belediye Yöneticileriyle Görüşmeler

Ziyaretler kapsamında, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve belediye başkan yardımcıları Murat Levent Koçak, Servet Ünlü, Can Kamburoğlu, Sadık Dizdaroğlu ile Belediye Meclis Üyesi Haydar Uyar ile görüşerek istişarelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Görüşmelerde, Alanya’nın güncel sorunları ve belediye hizmetleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.



Şehit Ailelerine Ziyaret

Son olarak, Kaya ve heyeti, Alanyalı şehitler Coşkun Nazilli ve Abdullah Ümit Sercan’ın ailelerini ziyaret ederek, hatırlarını sorarak Alanya’daki ziyaretlerini sonlandırdı.