Kaymakam Ürkmezer’den ALKÜ Hastanesi Çalışanlarına Başarı Belgesi Kaymakam Ürkmezer’den ALKÜ Hastanesi Çalışanlarına Başarı Belgesi

Bir dizi ziyaret için Burdur’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası, Burdur Şehir Kulübünün yerine hizmete giren Burdur Kent Lokantası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Kadir Koç ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından kesti. Açılış sonrası Burdur Kent Lokantası'nı inceleyen Genel Başkan Özel, Başkan Ercengiz’den bilgi alırken, CHP’li Belediye Başkanları ile birlikte öğle yemeğine geçti. 

Öte yandan, Seçim döneminde, Ekonomik zorluklar içinde iyiden iyiye bunalan Alanya halkı için bir ‘’Halk Lokantası’’ sözü veren Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in projeyi ne zamana hayata geçireceği merak konusu olurken, gerçekleşecek olan Alanya Halk Lokantası açılışını Başkan özçelik'in, CHP lideri Özel ile yapacağı iddia edildi.

Sssss-1

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 102655

Editör: Selçuk Soydan