Alanya Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya Belediyesini Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak için Alanya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret etti.

CHP lideri Özgür Özel, Antalya programı kapsamında Alanya’ya geldi. Belediye binası önünde partililer ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından çiçeklerle karşılanan Özel’e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı ile milletvekilleri eşlik etti.



Gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan CHP lideri, Alanya’yı dikkatle izlediklerini, ilk kez yerel seçim kazanılmasının çok önemli olduğunu, bu başarıda emeği geçen örgütün önceki dönem yöneticileri başta olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Özel, kurultay konuşmasında değindikleri üzere Parti binalarını açıp çay demleyen çalışanları çok önemsediği ifade ederek CHP Alanya çalışanları Kemal Deke ve Çiğdem Çalışkan’a teşekkür edip, fotoğraf çektirdi.



Belediye gerçekleşen programının ardından Özel, Gazipaşa’ya giderek, CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı ile Gazipaşa Belediyesi’ni ziyaret edecek. Özgür Özel daha sonra 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne katılacak.