Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla haklarında soruşturma başlatılan ve yaklaşık 6 aydır Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Engin Polat’ın sosyal medya hesabından gizemli bir paylaşım yapıldı. Polat’ın paylaşımındaki ‘maske’ detayına ise kimse anlam veremedi.

Engin Polat’tan Maskeli Gizemli Paylaşım

Enerji şarkısı ünlenen ve lüks hayatını sosyal medya önünde sergileyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın, şahsi sosyal medya medya hesabından dün gece  yapılan bir paylaşım kafaları karıştırdı.  Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Engin Polat’ın hesabından bahçe içinden beyaz bir maske resmi paylaşıldı. Paylaşımda herhangi bir ifade yer verilmez iken, Polat’ın kız kardeşi de esrarengiz paylaşımı alıntılayarak “Ahhh çok özledim abim” notunu kaydetti.

Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı

Bir Başka Sosyal Medya Fenomeni Nihal Candan’ın Eşi De Aynı Maskeyi Paylaştı

Öte yandan, anoreksiya teşhisi nedeniyle geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın eşi Faruk Çiçek de sosyal medya hesabından benzer bir maskeyi aynı saatlerde paylaştı. Yapılan bu paylaşımlar sosyal medya gündemine otururken paylaşımların arkasındaki mesaj ise merak konusu oldu.

 

Editör: Haber Merkezi