Alanya’nın sevilen simalarından yazılım ve siber güvenlik uzmanı Giresun Üniversitesi Öğretim üyesi Ferhat Büyükkalkan’ın kendisi gibi yazılım mühendisi olan oğlu Mert Büyükkalkan, Giresun’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle Büşra Çakır ile dünya evine girdi.

70A3Ba49 Ef8C 482C B949 A9Bed4750F0B

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde,  davetliler gönüllerince eğlenirken, gerçekleşen düğün merasimi sonrası DİGİ-ZTV’ye kısa bir açıklama yapan Ferhat Büyükkalkan; ‘’Biricik oğlumuz Mert bugün dünya evine girdi, çok mutluyuz. Her babanın yaşaması gereken güzel anlardan birini yaşadık bugün. Gelinimiz ama biz ona artı kızımız diyoruz Büşra’yı çok sevdik , Mert gibi onunda iyi bir kariyeri var. Rabbim mutluluklarını daim etsin. Bir yastıkta kocasınlar inşallah. Dügünümüze gelerek bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımızada çok teşekkür ederiz, iyiki varlar’’ diye konuştu.
 

Ekran Görüntüsü 2024 07 26 211548

Kalabalık bir davetlinin katıldığı düğün merasimi sonrası günün anısına fotoğraflar çekilirken,düğüne katılan davetlilerin şıkları görülmeye değerdi. DİGİ-Z Medya Group ailesi olarak Mert ve Büşra çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ekran Görüntüsü 2024 07 26 211453-1

Editör: Selçuk Soydan