Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, bugün düzenlenen belediye encümen toplantısının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Özçelik, mahallelerde yürütülen yol çalışmaları, doğalgaz altyapısı ve apartman yöneticiliği uygulamaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor

Apartman Yöneticiliği Uygulaması

Başkan Özçelik, çeşitli mahallelerde devam eden yol çalışmalarının önemine değinerek, özellikle Karakocalı mevkiinde başlatılan sathi kaplama çalışmalarının bölgeyi toz ve kirlilikten arındırmayı hedeflediğini belirtti. Özçelik, "Geçmişte uygulanan ancak unutulan apartman yöneticiliği sistemini geri getiriyoruz. 8 daire ve üzeri için yöneticilik kurulacak, altındaki yapılar içinse sorumlu ataması yapılacak. Bu düzenlemeyle şehrimizin disiplini artacak ve doğalgaz bağlanması sürecinde apartman sakinlerinin muvafakatnamelerinin alınması kolaylaşacak," ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Başkan Özçelik'in apartman yöneticileri açıklaması sonrası, günden güne alım gücü azalan vatandaşlar için seçim döneminde söz verdiği Halk Lokantasini ne zaman hizmete açagı merak konusu oldu.

Editör: Selçuk Soydan