Alanya Haberleri

Başkan Özçelik Hızını Alamadı! Aynı Kişiyi 11 Günde İkinci Defa Müdür Olarak Atadı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, uzun yıllar kendisine ait özel şirkette çalışan personelini 11 günde iki defa müdür olarak atayarak bir ilke imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in, sahibi olduğu OFM Hastanesi yönetim kadrosunda uzun yıllar yer alan Atahan Uyar’ı, Belediye Özel Kalem Müdürlüğüne atamasının yankıları sürerken, Alanya Belediyesinden bugün bir atama haberi daha geldi. Başkan Özçelik’in, 11 gün önce Özel Kalem Müdürü olarak atadığı Atahan Uyar’ı, Rüştü Özgür Karamut’dan boşalan Fen İşleri Müdürlüğüne asli kadrosu uhtesinde katarak atadığı öğrenildi.
 


 

2006 yılından itibaren Alanya belediyesi fen işleri müdürlüğü görevini yürüten ve kendi isteğiyle Belediye bünyesinden ayrılarak, Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bünyesine geçme kararı alan Karamut'un bu isteğini geri çevirmeyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kendi özel şirketinde uzun yıllardır görev yapan Atahan Uyar'ı iki farklı birime müdür olarak ataması Alanya kamuyunda şaşkınlık yarattı.
 


(Görevden ayrılan Rüştü Özgür Karamut )

Öte yandan, gerçekleşen atamalar ile ilgili Alanya Belediyesinden ya da Başkan Özçelik'ten nasıl bir açıklama geleceği şimdiden merak konusu oldu.