Alanya Haberleri

Başkan Özçelik Büyükşehir’i İşaret Etti: Erdem Soluğu Böceğin Yanında Aldı!

Alanya Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, kaçak yapılarının çözümü için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldiği iddia edildi.

Erdem’in Manidar Ziyareti Kafaları Karıştırdı!

Başkan Böcek’in makamında gerçekleşen görüşmede Erdem’in Alanya Konaklı Mahallesi'nde bulunan kaçak yapıları ve bu sorunla ilgili olası çözüm yolları için Başkan Böcek’ten destek istediği iddia edilirken, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in kaçak yapılarla ilgili Büyükşehir’i işaret etmesi sonrası gerçekleşen bu ziyaret iddiaları dahada güçlendirdi.



ALTSO Başkanı Erdem’in, Başkan Böcek’ten Destek İstediği İddia Edildi

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen encümen toplantısı sonrası basın mensuplarının ALTSO Başkanı Eray Erdem’in kaçak yapıları sorusuna, ‘’İncelemelerimizi, tespitlerimizi yaptık. Projeye aykırı alanlar var ama konunun muhatabı büyükşehir belediyesidir’’ demesi üzerine, Başkan Erdem’in soluğu Antalya Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanında aldığı iddia edildi.
 



Başkan böcek, Erdem’in Kaçak Yapıları İçin Devreye Girecek mi?

Öte yandan Haberibizde.com’un yakından takip ettiği Erdem’e ait kaçak yapıların yıkılıp yıkılmayacağı ve kaçak yapılar için Başkan Muhittin Böcek’in devreye girip girmeyeceği ise kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye başlandı.