Gazipaşa'da Avrupa Hareketlilik Haftası'na Özel Etkinlikler Başlıyor! Gazipaşa'da Avrupa Hareketlilik Haftası'na Özel Etkinlikler Başlıyor!

Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı Belediyesinin aldığı hizmet karşılığında bir firmaya olan 70 milyon liralık borcu, mahkeme kararı doğrultusunda belediyenin iştiraki olan Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne haciz işlemi yapılmasına yol açtığı iddia edildi.

Malların Bir Kısmı Haczedildi

İddiaya göre, Polis eşliğinde şirket binasına giden icra memurları, karar doğrultusunda demirbaş malların bir kısmını haczetti. Haciz tutanağına işlenen mallar, şirkete yediemin olarak bırakıldı. Alacaklı firmanın avukatı Ersun Yıldız, belediyenin borcu nedeniyle iştiraki firmaya haciz işlemi uygulandığını ve asıl borcun belediyeye ait olduğunu belirtti. Avukat Yıldız yaptığı açıklamada, haciz işleminin devamı için gelecek hafta Döşemealtı Belediyesine gideceklerini ve oradaki eşyaların da muhafaza altına alınacağını ifade etti.
 

''Bu Çocuk Bizden Değil Arkadaşlar''

Öte yandan Döşemealtı Belediyesinde yaşanan haciz şoku akıllara, geçtiğimiz günlerde CHP’li Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in Belediyeye gelen Haciz ile ilgili Meclisi olağanüstü toplayarak "Bu 4 milyar TL'yi bir çocuk kabul edersek, bu çocuk bizden değil arkadaşlar. Kamuoyu bunu bilsin," sözlerini getirdi.

Editör: Selçuk Soydan