Antalya’da denizde yüzen bir vatandaş, kayalıklarda yaklaşık 4 aylık olduğu tahmin edilen, kolsuz, bacaksız ve başsız bir ceset buldu. Kimliği belirsiz cesedin, Kıbrıs açıklarında batan göçmen teknesi ve geçtiğimiz aylarda Antalya sahillerine vuran cesetlerle bağlantısı araştırılıyor.

Cesedin Sadece Gövde Kısmı Bulundu

Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Baba Burnu mevkiinde amatör dalgıçlık yapan bir vatandaş, yapay şelalenin denize döküldüğü noktada insan vücuduna benzer bir cisim fark etti. Yaklaşarak inceleyen vatandaş, yayılan kötü koku sonrası Deniz Polisi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, kimliği belirsiz cesedi yüzer sedye ile bota alarak Yat Limanı’na getirdi. Sadece gövde kısmı bulunan ve yaklaşık 4 aydır denizde olduğu düşünülen ceset, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Batan Göçmen Teknesiyle Bağlantısı Araştırılıyor

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cesedin denizde bulunma süresi ve eksik kısımları nedeniyle geçtiğimiz aylarda Kıbrıs açıklarında batan göçmen teknesiyle ve Antalya sahillerine vuran cesetlerle bağlantılı olabileceği değerlendiriliyor.

Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti

 

 

Editör: Haber Merkezi