Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nden Jandarmaya Ziyaret Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nden Jandarmaya Ziyaret

Toplantılara Katılmayan Üyeler ve Usulsüz İmzalar

ALTSO komite ve meclis üyelerinin, zor zamanlarda üyelerinin sıkıntılarını dile getirmek ve çözüm önerileri sunmak için düzenlenen toplantılara katılmadığı ortaya çıktı. Bu durum, üyelerin tepkisini çekti. Özellikle birçok meslek komitesinde toplantılara katılmayan üyelerin imzalarının farklı yollarla attırıldığı iddiaları, gündemi sarstı.

8. Meslek Komitesi'nde Şok İddialar

Seyahat acentalarının bulunduğu 8. meslek komitesinde, uzun zamandır toplantılara katılmayan bir üyenin yasal zorunluluk gereği komite üyeliğinden düşürüldüğü ve yerine yedek üyenin çağrıldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre , düşürülen üyenin baskılar sonucu tekrar komite üyeliğine alındığı ve  toplantılara gelmeyen üyeye geriye dönük imzalar arttırılıdığı iddia edildi.

Eray Erdem'in Adımları Merak Ediliyor

ALTSO Başkanı Eray Erdem'in, bu iddialar karşısında nasıl bir adım atacağı ve komite toplantılarının düzenliliğini sağlamak için ne gibi önlemler alacağı kamuoyunda merak konusu olurken, kaçak yapılarıyla gündemden düşmeyen Başkan Erdem’in yaşanan bu skandal sonrası nasıl bir açıklama yapacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Editör: Haber Merkezi