ALSİAD Yönetim Kurulu, protokol ve işbirliği ziyaretleri kapsamında bugün ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette,  ALSİAD Başkanı Cezirioğlu’nun ve yedi üyenin de konuşmacı olarak katıldığı ,07-08 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği ve ALKÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun (EMT) ALSİAD sponsorluğunda düzenlediği ENYÜKA (Endüstride Yükselen Kariyer Adımları ) Zirvesi hakkında değerlendirmelerde bulunulduğu açıklandı.


Rektör Türkdoğan’a Detaylı Bilgilerin Yer Aldığı Bir Dosya Sunuldu

ALSİAD’tan yapılan yazılı açıklamanın devamında gerçekelştirilen etkinliklerde yapılan fikir alışverişleri neticesinde ortaya çıkan talepler ve öncelikli olarak kalifiye eleman yetişmesinin önünü açmak için ikinci öğretimin ivedilikle ihtiyaç olduğu Rektör Türkdoğan’a aktarılırken, görüşme sonunuda ALSİAD yönetimi tarafından Rektör Türkdoğan’a detaylı bilgilerin yer aldığı bir dosya sunuldu .

Ünlü Oyuncular ALKÜ’lü Öğrencileri Kahkahaya Boğdu Ünlü Oyuncular ALKÜ’lü Öğrencileri Kahkahaya Boğdu


‘’Üniversitemiz Ve Derneğimiz Arasındaki İşbirliğinin Artarak Devam Etmesini Dileriz’’

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası  kısa bir açıklama yapan Emrah Cezirioğlu, ‘’Çok verimli geçen bu ziyarette göstermiş olduğu konukseverlik için ALKÜ rektörü Sayın Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a çok teşekkür eder ,üniversitemiz ve derneğimiz arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesini dileriz’’ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi