İlk Belirlemelere Göre Ölüm Sebebi Kalp Krizi

Bugün normal mesaisine gelmeyince durumdan şüphelenen ve Aktaş’tan haber alamayan iş arkadaşları, jandarma eşliğinde gittikleri evde genç hemşirenin cansız bedeniyle karşılaştı. Yaşanan ani ölüm sonrası olay yeri gelen savcı ve olay yeri inceleme ekipleri evde araştırma yaparken, ilk belirlemelere göre Aktaş’ın kalp krizinden hayatını kaybettiği öğrenildi.
 

Genç Hemşirenin Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın Kardeşi Olduğu Ortaya Çıktı

Genç hemşire Sinan Aktaş’ın ani ölümü sonrası Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken Aktaş’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlene bilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

I M G 20240905 W A0016

Öte yandan hayatını kaybeden Aktaş’ın Kocaeli valisi İlhami AKTAŞ’ın kardeşi olduğu öğrenilirken ani ölümüyle herkesi üzüntüye boğan Sinan Aktaş’ın memleketi Çanakkale’de defnedileceği öğrenildi.

DİGİ-Z Medya ve Haberibizde.com ailesi olarak merhum Sinan Aktaş’a Allahtan rahmet sevenlerine, mesai arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Editör: Selçuk Soydan