Nilüfer Belediyespor yoluna namağlup ediyor Nilüfer Belediyespor yoluna namağlup ediyor

Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun heyecanı başlıyor! Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig’e yükselmenin ardından ilk maçında Alanyaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz sezon Fatih Tekke yönetiminde dikkat çeken bir performans sergileyen Alanyaspor, bu sezon da Gaius Makouta, Serdar Dursun ve Mert Bayram gibi önemli isimleri kadrosuna katarak güçlendi.

Alanyaspor - Eyüpspor Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Alanyaspor ile Eyüpspor arasındaki bu zorlu mücadele, 11 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetecek, mücadele beIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Alanyaspor’da Hedef Avrupa Kupaları

Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Alanyaspor, Fatih Tekke yönetiminde ligi ilk 5’te tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmayı planlıyor. Kadrosuna Gaius Makouta, Florent Hadergjonaj, Sergio Cordova ve Arnaud Lusamba gibi önemli oyuncuları dahil eden Alanyaspor, Oğuz Aydın, Plone Sisto, Ahmed Hassan gibi isimlerle ise yollarını ayırdı.

Arda Turan Süper Lig’de İlk Sınavını Alanyaspor Karşısında Verecek

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’i şampiyon tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, Arda Turan yönetiminde ilk Süper Lig maçına çıkacak. Emre Akbaba, Dorukhan Toköz, Mame Thiam gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Eyüpspor, Alanyaspor deplasmanında 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Editör: Selçuk Soydan