Geçtigimiz şubat ayında merkez bankası gorevinden alınan Hafize Gaye Erkan, Bodrum'un en pahalı rezidanslarından birinde, denize sıfır 91 milyon TL değerinde bir villa satın aldığı iddialarıyla dikkat çekti. Oğlunun doğum gününü bu villanın ortak alanında görkemli bir partiyle kutlayan Erkan, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı.

I M G 20240811 123755

İddiaya göre, Erkan'a ait olan ve parti için balonlarla süslenen bahçede kalabalık bir grubun yer aldığı ve Erkan'ın misafirleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdiği görülüyor. Doğum günü partisinin ihtişamı ve Erkan'ın kesenin ağzını açtığı belirtilen organizasyon, birçok kisi tarafindan elestirilirken, Görevden alınmadan önce İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden şikayet eden Erkan, "İstanbul, Manhattan'dan pahalı olur mu?" diyerek annesinin yanına yerleştiğini açıklamıştı.

Images (3)-3

300 bin TL Maaş Almaya Devam Ediyor.

ABD'den Türkiye'ye Merkez Bankası Başkanlığı için getirilen Erkan hakkında çıkan haberlerin ardından 8 ayda görevden affını istemişti. Görevden alındığı için brüt yaklaşık 300 bin TL maaş almaya devam eden Erkan’ın doğum günü partisi için ne kadar harcandığı ise bilinmiyor.


 

 

Kadın üreticilerden Başkan Büyükkılıç’a teşekkür Kadın üreticilerden Başkan Büyükkılıç’a teşekkür

Editör: Selçuk Soydan