Alanya’nın sevilen simalarından ve geçmişte Alanya’da siyaset yaparak başarılı işlere imza atan Kemal Kaçmaz, önceki gün gerçekleştirilen Ulusal Turunçgil Konseyi genel kurulunda yeniden başkan seçildi.

İlk olarak 2014 yılında mersinde gerçekleştirilen Mersin Narenciye Festivali ile tüm dünyaya narenciyeyi tanıtan ve hayata geçirdiği bir çok başarılı proje ile adından sıkça söz ettiren Alanyalı Kemal Kaçmaz, Önceki gün gerçekleştirilen Ulusal Turunçgil Konseyi genel kurulunda yeniden başkan seçildi.


‘’Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz’’

Başkanlık seçimleri sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Kaçmaz; ‘’Ulusal Turunçgil Konseyi genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel kurula katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür eder yeni dönemin üreticilerimiz, ihracatçılarımız ülkemiz için hayırlar getirmesini dilerim. Ulusal Turunçgil Konseyinin, ülkemizi ve sektörümüzü tanıtma adına son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Sektörümüzün tanıtımına, gelişmesine, yeni türlerin ülkemizde gelişmesine büyük katkıları olacağına inanıyorum. Bu sebeple ekip olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz genel kurulda alınan kararların ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Biz dün olduğu gibi bugünden sonrada üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile genel kurulda beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak

Editör: Haber Merkezi