Ehliyetsiz Sürücü Yakalandı

Yapılan kontrollerde, motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ve karayolunda tehlikeli hareketler yaptığı tespit edildi. Bu ihlallerin ardından sürücüye ehliyetsiz araç kullanma ve trafiği tehlikeye sokmaktan toplam 14.543 TL para cezası kesildi. Ayrıca motosikletin sahibine de ehliyetsiz birine aracı kullandırdığı için 12.917 TL ceza uygulandı. Böylece toplam ceza 27.460 TL'yi buldu.

Denetimler Sıkılaştırıldı

Alanya Belediyesi'nden Okullarda Sıfır Atık Eğitimi Alanya Belediyesi'nden Okullarda Sıfır Atık Eğitimi

Olayın ardından Alanya'da özellikle motosikletler üzerindeki denetimlerin artırıldığı açıklandı. Trafik güvenliğini tehlikeye atan bu tür ihlallere karşı sıfır tolerans politikası uygulanacağı vurgulanırken, yetkililer, benzer olayların tekrar yaşanmaması için vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve duyarlı olmaya davet etti.

Vatandaşlar Egzoz Susturucularını Sökerek Çevreyi Rahatsız Edenlerden Şikayetçi

Öte yandan,  özellikle Mahmutlar mahallesinde yaşayan vatandaşlar, Motosikletlerinin susturucularını sökerek trafikte tehlikeli hareketler yapan ve mahalle aralarında egzoz seslerini açarak gürültü yapan sürücülerden bıkmış durumda. Konuyla ilgili gerekli yerelere şikayetlerini ilettiklerini dile getiren Mahmutlar mahallesi sakinleri, '' Evimizde hastamız oluyor, küçük bebeklerimiz oluyor yada gece çalışıp gündüz dinlenen insanlarımız oluyor. Motosikletleri ile egzozlarını sonuna kadar bagırta bagırta burada mahalle aralarından geçiyorlar. Yetkililerin bu işe bir çözüm bulmasını rica ediyoruz. Mahallede huzurumuz kalmadı artık'' diyerek denetimlerin sıkılaştırılmasını talep ettiler.