Mahmutlar Mahallesi'nde Genç Kızın İntihar Girişimi

Sabah saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'nde Z.B. (21) isimli genç kız, anlık bir bunalım sonucu evde bulduğu 11 adet ilacı içerek intihara kalkıştı. Ailesi tarafından fark edilerek hastaneye kaldırılan Z.B.'nin tedavisi sürüyor.

Antalya Dahil 17 İlde FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var Antalya Dahil 17 İlde FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

Kestel Mahallesi'nde Orta Yaşlı Adamın İntihar Girişimi

Gün içinde ikinci intihar girişimi haberi Kestel Mahallesi'nden geldi. Ç.B. (44) adlı adam, anlık bunalım sonucu evde bulduğu 15 adet hapı içti. Ailesi tarafından fark edilen Ç.B., olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ç.B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Mahmutlar Mahallesi'nde Üçüncü Vaka: Ukraynalı Adamın İntiharı

Akşam saatlerinde Mahmutlar Mahallesi’nde Ukrayna uyruklu Maksym Khromov (36), anlık bir bunalım sonucu evinin üst katındaki merdivenlere kendini iple astı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Khromov’un hayatını kaybettiğini tespit etti.

Alanya Halkı Tedirgin

Alanya’da aynı gün içerisinde yaşanan üç intihar girişimi vakasında, iki kişinin hayati tehlikesi sürerken bir kişinin hayatını kaybetmesi, kamuoyunda büyük tedirginliğe yol açtı. Uzmanlar, bu tür vakaların önlenmesi için toplumsal farkındalığın artırılması ve psikolojik destek hizmetlerinin yaygınlaştırılması gerektiğini belirtiyor.

Editör: Selçuk Soydan