Edinilen bilgiye göre , Alanya’nın Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı. Olay, 34 GMY 600 plakalı motosikletiyle seyir halindeki M. M. Ö.’nün, Yükseller Restaurant önüne geldiğinde iddiaya göre Belediyenin orta refüjlerdeki bitkileri sulaması sonrası yolda biriken su nedeniyle motosikletinin kontrolünü kaybetmesiyle gerçekleşti.

AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Kazanın ardından M. M. Ö., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Hastanede tedavi edilen sürücü, taburcu olduktan sonra olayın sorumlusunun Alanya Belediyesi olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Motosiklet sürücüsü, belediyeye ait bir su borusunun patladığını ve yolun kayganlaşmasına neden olduğunu iddia ederken, yol üzerinde uyarı levhasının bulunmadığını da ifade etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Editör: Selçuk Soydan