Edinilen bilgiye göre, Alanya'da Yeni Alanya Gazetesi yazarı Tunahan Şen, ailesiyle birlikte bulunduğu Bektaş bölgesinde iki kişi tarafından tehdit edilerek telefonu zorla elinden alındı. Olaydan bir gün önce, bankaya gitmek üzere iş yerinden çıkarken 59 ... 009 plakalı bir motosikletli tarafından fotoğrafları çekilen Şen, durumu polise bildirmek istediyse de şikayeti kabul edilmedi.

Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama

Ertesi akşam, tanımadığı numaralardan arandıktan sonra, iki kişi Şen ve ailesinin bulunduğu yere gelerek, kendisini tehdit etti. Şen'in ifadesine göre, bu kişilerden biri, Şen’in köşe yazısıyla ilgili konuşmak istediğini belirtti ve Dim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim’i aramasını istedi. Şen, mesai saatleri dışında olduğu için arayamayacağını söyleyince, telefonu zorla elinden alınarak, şahıslar Dim ile iletişime geçti.

'Naci Abi Biz Tunahan'ın Yanındayız'

Dim ile konuşmasının bitmesinin ardından D.'nin eşi olduğunu iddia eden şahsın kendi telefonundan birini arayarak 'NACİ ABİ BİZ TUNAHAN'IN YANINDAYIZ' dediğini aktaran Şen ortamın ısınması ile birlikte çevredeki vatandaşların toplanmaya başladığını ve bunun üzerine şahısların olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Savcılığa Gidip Şikayetçi Oldu

Olay sabahı hemen savcılığa giden Şen, şahıslar hakkında şikayetçi olarak 'Bu tamamen planlı yapılmış olaydır' diyerek şahısların bulunup adalet önüne çıkarılmasını istedi.