Alanya Haberleri

Alanya’da Atların Deniz Turu Tepki Çekti: "Hayvana Eziyet"

Alanya'da bir tur firmasının düzenlediği deniz içindeki at turu, hayvanseverler tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde, bir kadın turistin denizin içinde ata bindiği ve gezdiği anlar yer aldı. Atın denizdeki derinlik nedeniyle zorlandığı gözlemlenirken, bu görüntüler sosyal medyada "Hayvanseverler nerede?", "Resmen işkence, çok yazık" gibi yorumlarla eleştirildi.

Alanya'da bir tur firması denizin içinde at turu seferleri yaptı. Hayvanseverler, 1500 TL'den başlayan uygulamaya "Hayvana eziyet" diyerek tepki gösterdi. Uzmanlar ise, atın deniz içinde yorulup çatlayabileceğini dile getirdi.



Antalya'nın yerli ve yabancı turistlerin en gözde ilçelerinden Alanya'da, turistlere yönelik hem deniz hem safari ve at turları düzenleyen firmanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, tepkilere neden oldu. Gezinti sırasındaki derinlik ise atın ağız ve burun seviyelerine kadar geliyor. Atın çok zorlandığı görülen görüntülere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. "Hani nerede hayvansevenler sesiniz çıkmıyor", "Resmen işkence, çok yazık", "O hayvanın kulağına bir damla su gitse hayvanı sudan çıkartamazsınız ölür", "çok yazık", "Atı boğacaksın", "Deniz atı bu mu" gibi çok sayıda tepki dikkati çekti.