Geçen yıl 3 Mayıs’ta meydana gelen olayda Hacet Mahallesi Kaptanoğlu Sokak'taki bir apartman dairesinde yaşayan Fatma Sevinç (70) ile oğlu Süleyman Sevinç (50) arasında iddiaya göre henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgadan sonrası kadından 2 gün haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kadının yaşadığı eve gelen polis ekipleri savcılıktan alınan iznin ardından çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Polis ekipleri Fatma Sevinç'in cansız bedenini çarşafa sarılmış olarak gardıropta buldu. Yapılan incelemelerde kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

A W294734 01


Polis ekiplerinin yaptıkları teknik ve fiziki takipte 2 gün önce Fatma Sevinç ve oğlunun tartışma seslerini duyduğunu tespit etti. Polis ekipleri olay sonrası kaçan cinayet şüphelisi Süleyman Sevinç 4 gün sonra yakalanmıştı. Müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Süleyman Sevinç, önceki gün Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya, Alanya Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan sanık Süleyman Sevinç, SEGBİS aracılığıyla katıldı. Sanık Sevinç yaptığı savunmada, “Sizin huzurunuza çıkmak istiyorum, avukatım bir gün olsun hiç yanıma gelmedi” dedi. Sevincin yaptığı savunma sonrasında kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın mahkeme salonunda hazır bulundurulmasına karar vererek duruşmayı 22 Ekim 2024 tarihine erteledi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 25 133349

 Annesini Katleden Cinayet Zanlısı 2012 Yılında Ailesi İçin Kayıp Başvurusu Yapmış

Öte yandan, Haberibizde.com haber merkezinin Süleyman Sevinç’in cinayet davası ile ilgili yaptığı araştırmalarda çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Sevinç’in 19 Haziran 2012 yılında eşi Leyla Sevinç (41), 11 aylık kızı Azra Sevinç ve 15 yaşındaki üvey kızı Feyza Boz'u evde bulamadığını iddia ederek ailesi hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu, 18 gün boyunca elinde resim ile sokak sokak ailesini aradığı tespit edildi. Sevinç’in o dönem gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ben eşimi bulmak ve onları tekrar geri kazanmak istiyorum. Onlarsız yaşamak istemiyorum. Eşim eğer kendi isteğiyle de bir sığınma evine gittiyse bunu da bilmek istiyorum. Yeter ki onların sağlıklı ve iyi olduklarını bileyim. Ben bir babayım içimdeki evlat hasretini dindirin" dediği öğrenildi.

A W294734 02

 

Alanya Belediyesi Her Zaman Çocukların Yanında Alanya Belediyesi Her Zaman Çocukların Yanında

Editör: Selçuk Soydan