Alanya Haberleri

Alanya’da 2024-2025 Eğitim Yılı İçin Ders Zili Çaldı

Alanya’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Sema-Eray Erdem Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle ilk ders heyecanını paylaştı.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih  Ürkmezer, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf ile birlikte okulda öğretmenlerle bir araya gelerek, okul müdürü Harun Yüksel’den okulun durumu hakkında bilgi aldı. Ürkmezer, konuşmasında yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve huzurlu geçmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, eğitimde sadece fiziki değil, insani unsurların da önemli olduğunu vurguladı.

"Alanya’mızda eğitimde akademik, sanatsal, sportif ve kültürel başarıları desteklemeye devam edeceğiz" diyen Kaymakam Ürkmezer, okulları yaz döneminde iyileştirmeye çalıştıklarını, eğitimde tüm paydaşlarla birlikte hareket edeceklerini ifade etti. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını tavsiye eden Ürkmezer, başarı dilekleriyle öğrencilerin sınıflarını ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Ürkmezer, tüm eğitim camiasına görevlerinde başarılar diledi.