Başkan Özçelik'ten Güreşlere Davet

Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor

Tanıtım lansmanında konuşan Başkan Özçelik, “Bu hafta sonu Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’mizin 18.’sini düzenleyeceğiz. Ekibimizle yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız unutamayacakları şahane bir şenlik yaşayacaklar. Tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

602Fc30B D4E1 4758 Abfb E6853F15Cebc

Sporun Kardeşlik ve Barışa Katkısı

Başkan Özçelik, bu yıl 60 başpehlivan ve 750 güreşçinin katılacağı festival hakkında şunları söyledi: “Bu yıl Gökbel şenliklerimizin açılışını 27-28 Temmuz’da gerçekleştireceğiz. Gökbel yağlı güreşlerimizde 60 başpehlivanımız olmak üzere toplam 750 güreşçimiz meydana çıkacak. Spor demek, kardeşlik demek, barış demek, kötülüklerden uzaklaşmak demek. Toplumumuzun güzelleşmesi demek. Alanya Belediyesi olarak, yağlı güreş şenliklerimizi daha da yukarıya taşımak için çalışacağız” dedi.

Fdbdf
Güvenlik ve Doğaya Duyarlılık

Özçelik, şenliklerde güvenlik önlemlerine dikkat çekerken, doğayı koruma konusuna da vurgu yaparak: “Şenliklerimizde silah kullanmak yasaktır. Lütfen bu kurala riayet edelim. Ayrıca doğamızı korumak adına havai fişek gösterisi yapmayacağız. Tüm halkımızı, sizlerin vasıtasıyla güreşlerimize davet ediyoruz. Hep beraber iki güzel ve keyifli gün geçirmek üzere Gökbel Yaylası’na davet ediyorum” diye konuştu.

25Bbd4E6 08Fd 43Cc 8310 135498Bafd49
 

Editör: Selçuk Soydan