Bir dizi temaslarda bulunmak için Alanya'ya gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal' ın gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, AK Parti Alanya Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başhekim Doç. Dr. Güler ziyaret esnasında devam eden sağlık hizmetlerin son durumu, yapılacak olan sağlık yatırımları ve inşaatı devam eden sağlık tesisinin ihtiyaçlarının belirtildiği bir sunum gerçekleştirdi.

Aa9B1D1A Ad49 422B 9371 973663163296

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında yazılı bir açıklama yapan AK Parti Alanya ilçe başkanı Mehmet Şarani Tavlı, AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile birlikte Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler ve yönetimini ziyaret ederek hastanenin mevcut durumu, hastanede açılan yeni hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getirdi.

F016497E A881 4808 B7F6 D47992Dd1710

Tavlı yaptığı açıklamanın devamında şunları kaydetti;

‘’Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgemizin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunma misyonunu başarıyla sürdürmektedir. Bugün kendisi de bir sağlık çalışanı olan milletvekilimiz Sayın Tuba Vural Çokal ile birlikte hastanemizin mevcut durumunu değerlendirirken, ilerleyen süreçte yapılacak yatırımlar ve ihtiyaçlar konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Başhekimimiz Doç. Dr. Yılmaz Güler'in özenle hazırladığı sunum doğrultusunda, hastanemizin ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetinin sağlanması için gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Sağlık alanında Alanya halkına daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı

Hastanemizin mevcut durumu ve gerekli ihtiyaçlar konusunda hassasiyet gösteren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sn. Doç. Dr. Yılmaz Gürel ve yönetimine ve Antalya Milletvekilimiz Sn. Dr. Tuba Vural Çokal’a teşekkür ederiz.’’

3D8Ff583 0791 4Fb5 Bbdb 6Fdf21Abd318

Editör: Selçuk Soydan