Aile Şirketi Gibi Devlet Hastanesi!

Antalya ve ilçelerinde gerçekleşen üst düzey atamalara müdahale ettiği, geçtiğimiz günlerde göreve iade edilemesinden sonra istifa eden Prof. Dr. Oğuz Karahan’ın istifasında etkisi olduğu, Manavgat Devlet Hastanesi’ni başhekimliğine eniştesini getirdiği, yiğeni olan Op. Dr. Merve Erol Deniz’i önce Manavgat Devlet Hastanesi başhekim yardımcısı yaptırdığı, gelen tepkiler sonrası görevi degiştirilerek aynı hastanede kadın doğum uzmanı olarak görev yapmaya devam ettirdiği ve yine vekil Çokal’ın yiğeni olan Merve Erol Deniz’in doğu görevini Manavgat Devlet Hastanesinde yaptırdığı gibi bir çok iddialar halen cevabını beklerken ortaya atılan yeni bir iddia Siyaset kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Manavgat Devlet Hastanesi Yapımı Neden Sürekli Erteniyor?

Ortaya atılan son iddiaya göre, AK Partili Vekil Tuba Vural Çokal’ın yapımı yılan hikayesine dönen ve her sene yatak kapasite sayısı düşürülerek yakında açıyoruz denilen Manavgat Devlet Hastanesinin ‘’zemin sıvılaşması var’’ uyarlarına rağmen hastanenin aynı yerde yapımına devam ettirilmesi için baskı yaptığı iddia edildi. Öte yandan, vekil Çokal ve ailesinin Manavgat’da özel bir hastane sahibi olduğu, Mevcut Devlet Hastanesindeki doktorlar vasıtasıyla iddiada adı geçen Özel Akdeniz hastanesine sevklerin yapıldığı ve özel hastane sahipleri tarafından bu sevkleri yapan doktorların her ay ziyaret edildiği iddia edildi.

CHP'li Gürer: Tarım girdileri sübvanse edilmeli, üretenlere sahip çıkılmalı CHP'li Gürer: Tarım girdileri sübvanse edilmeli, üretenlere sahip çıkılmalı

Editör: Selçuk Soydan