Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi Yolu Asfaltlandı Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi Yolu Asfaltlandı

K Parti Alanya İlçe Teşkilatı, tarım ve ticaret alanında çözüm odaklı işbirliği için önemli bir adım attı. İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Hal Dernek Başkanı Adem Kaya, Hal Esnafı Feyzullah Uyar ve önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı Ali Putur'un katılımıyla toplantıda, Alanya'nın tarım ve ticaretine ilişkin önemli konular masaya yatırıldı.

462092716 18460466170026541 5957210356480201485 N

Başkan Tavlı, görüşmelerin son derece verimli olduğunu belirterek, “Alanya'nın tarımı ve ticareti için ortak akıllarla hareket ediyor. Şehrimizin gelişimi için işbirliğine büyük önem veriyoruz” dedi. Alanya'nın tarımsal kalkınmanın önemine dikkat çeken Tavlı, Hal Derneği ve esnaflarla desteklenerek bu bölgedeki halkın çözüm üretilmeye devam edildiğini vurguladı. Tavlı, tarım ve ticaretin Alanya'nın ekonomik kalkınmasında kilit rol oynadığını belirterek, şehrin her alanda gelişmeler için ortak akıllar ve işbirliğiyle çalışmaya devam etmelerinin devam ettiğini çizdi.

Editör: Selçuk Soydan