Alanya Haberleri

AK Parti Alanya Teşkilatı 4. Geleneksel Aile Pikniğinde Buluştu

Antalya’nın Alanya ilçesinde AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Aile Pikniği, parti üyelerini bir araya getirdi. Etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir atmosferde gerçekleşti.

Pikniğe önceki dönem Dışişleri Bakanı ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili olarak katıldı. Ayrıca AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz ve Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı da pikniğe katılan isimler arasındaydı. Organizasyona yoğun katılım, parti üyelerini ve ailelerini bir araya getirerek dostluk ve dayanışmayı pekiştirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bir Aile Klasiği, Geleneksel hale getirdiğimiz Alanya Teşkilatı Aile Pikniği’nde yol arkadaşlarımız, dostlarımız ve aileleriyle yine bir aradayız. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” diyerek organizasyonun önemine vurgu yaptı. Katılımcılar etkinlikten memnun ayrıldı.