Yoğun Katılım ve Coşku
Kongre, Alanya Atatürk Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, AK Parti Antalya Milletvekili ve önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri ve partililer hazır bulundu. Oylamanın ardından mevcut başkan Mehmet Şarani Tavlı, bir kez daha başkanlık görevine seçilerek partililerden büyük destek aldı.

I M G 20241012 W A0018

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Video Mesaj
Kongreye video mesaj göndererek katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar verdiği hizmetlerden bahsederek, "AK Parti olarak milletimize olan hizmet mücadelemizden asla vazgeçmedik. Bugün de aynı azimle ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz," ifadelerini kullandı.

I M G 20241012 W A0016

"Hizmet Sevdasıyla Yolumuza Devam Edeceğiz"
Başkan Tavlı, kongrede yaptığı konuşmada ilçe başkanlığının zorluklarını bildiğini ancak bu zorluklara rağmen görevine olan inancını ve azmini kaybetmediğini söyledi. Tavlı, “Alanya’da girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmadık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz,” diyerek AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yerel seçimlerde de aynı gayretle çalışacağını vurguladı.

I M G 20241012 W A0017

Çavuşoğlu’ndan Alanya’ya Müjde
Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Otoyol, çevreyolu, tüneller ve Gazipaşa Havalimanı’na yapılacak yeni terminal gibi hizmetlerle Alanya’nın büyümeye devam edeceğini belirten Çavuşoğlu, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak birçok projenin yolda olduğunu müjdeledi.

I M G 20241012 W A0016

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Alanya'ya Geliyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel Alanya'ya Geliyor

Editör: Selçuk Soydan