Güreşler Federasyonu 2024 yılı Yağlı Güreş Takvimini açıkladı. Önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 2005 yılında başlattığı, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin mevcut Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından bu yıl yapılıp yapılmayacağı merak edilirken, açıklanan listede Gökbel güreşleri için 28 Temmuz 2024 Pazar gününe yer ayrıldığı görüldü.

Güreşler 17 Yıldır Adem Murat Yücel’in Memleketi Gökbel’de Yapıldı

Açıklanan takvime göre, 28 Temmuz 2024 Pazar günü için yer ayrılan 18.Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin, eski Başkan Yücel’in memleketi Kestel’de bu yıl yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Öte yandan sık sık Belediye bütçesinin yetersizliğinden dem vuran mevcut Belediye Başkanı Özçelik’in, güreşlerin yapıldığı yerin eski Başkan Adem Murat Yücel’in memleketi olması sebebiyle yapmayacağı iddia edilirken, bir başka iddia ise güreşlerin yer olarak başka bir yere alınacağı oldu.

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’ten Açıklama Bekleniyor

Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta  ilk galibiyet Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta ilk galibiyet

Konu hakkında Alanya Belediyesi ve Başkan Özçelik’ten şuana kadar her hangi bir açıklama gelmez iken, ata sporumuz olan güreşler için Başkan Özçelik’in nasıl bir karar vereceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Editör: Haber Merkezi