Magazin

Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Ablası Funda Bonomo İntihara Kalkıştı

Ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo, İzmir'in Konak ilçesindeki evinde çok sayıda ilaç alarak intihara teşebbüs etti. 8 Ekim gecesi gerçekleşen olayda Bonomo, yakınlarının durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Tedavisi sürmekte olan Funda Bonomo’nun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Hayati Tehlikesi Sürüyor

Olay, saat 23.30 sıralarında Murat Reis Mahallesi'nde yaşandı. Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Funda Bonomo’nun tedavisi devam ederken, durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Can Bonomo: "Ailemiz Zor Bir Süreçten Geçiyor"

Can Bonomo, ablasının intihar girişimiyle ilgili bir açıklama yaparak, "Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve iyileşme sürecine girdi. Ona destek olmak adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental sağlığın önemini bir kez daha hatırlattı" dedi. Bonomo, bu zorlu süreçte kendilerine destek olanlara teşekkür ederek mahremiyete saygı çağrısında bulundu.

165 Köpek ve 5 Kediye Bakıyor

Hayvanlar İçin Projeler Derneği’nin (HİPDER) kurucusu olan Funda Bonomo, İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki çiftliğinde büyük çoğunluğu engelli olan 165 köpek ve 5 kediye bakıyor. Bonomo’nun hayvanlara olan bağlılığı, kamuoyunda da takdir topluyor.