Asayiş

Üniversite Öğrencisi Genç Kız Alanya’da Kaldığı Yurtta Ölü Bulundu.

ALKÜ’de Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği okuyan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceylan Demir kaldığı yurtta ölü bulundu.

ALKÜ’de Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği okuyan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceylan Demir kaldığı yurtta ölü bulundu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencisi Ceylan Demir (22), Oba Mahallesi’nde kaldığı öğrenci yurdunda ölü bulundu. Sabah saatlerinde yatağında hareketsiz halde bulunan Demir’i fark eden arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Demir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cansız bedeni, savcı ve jandarma incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Demir’in diyabet hastalığının başlangıç seviyesinde olduğu ve henüz bir tedavi sürecine başlamadığı öğrenildi.

Rektör Türkdoğan’dan Taziye Mesajı

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Ceylan Demir’in ölümüyle ilgili taziye mesajı yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: “Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencilerimizden Ceylan Demir’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. Ceylan’ın güzel hatıraları ve bize kattığı değerler daima yaşayacak. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.”

Öte yandan genç yaşta hayatını kaybeden Demir’in vefatı, ALKÜ öğrencileri ve akademik camia tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.