THY’nin Bodrum-İstanbul seferinde hosteslerle kavga eden ve kara listeye alınan Dilan Çıtak Tatlıses, gözyaşları içinde kendisini savundu. Sosyal medyada yaptığı canlı yayında, olay sonrası eleştirilerin hedefi olan Tatlıses, kedisine yapılan muameleyi savunarak, "Yaptıklarımdan asla utanmıyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım," dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 103503

Hostes ve Polisle Tartışma

Uçuş sırasında kedisini sakinleştirmek için kutusundan çıkaran Tatlıses, hosteslerin uyarısıyla gerilim yaşadı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek hakaret ve tehditlere dönüştü. Uçak iniş yaptıktan sonra hostesin şikayeti üzerine Tatlıses hakkında işlem başlatıldı. Olay sonrasında öfkesi yatışmayan Tatlıses, bu kez de kendisine müdahale eden polis memuruna hakaret ederek, "Öyle üniformana güvenmeyeceksin, ne olacağını sanıyorsun?" şeklinde tehditlerde bulundu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 103558

Ali Ertuğral başarılı projelere imza atiyor Ali Ertuğral başarılı projelere imza atiyor

Gözyaşlarıyla Kendini Savundu

Yaşananların ardından sosyal medyada ağlayarak kendisini savunan Tatlıses, "Ben kimseye zarar vermedim, çocuklara tacizde bulunmadım, bir kadını dövmedim, öldürmedim," diyerek ağır eleştirilere karşı isyan etti. Tatlıses, olaya dair yapılan yorumların bir karalama kampanyası olduğunu iddia ederek, "Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Kedimin bayılmak üzere olduğunu gördüm ve onu kucağıma almak zorundaydım. Kimse hayvanları zor durumda bırakmamalı," sözleriyle tepkilere karşı çıktı. Tatlıses ayrıca olayla ilgili hukuki işlemleri başlattığını ve hakkını sonuna kadar savunacağını belirtti.

Editör: Sinem Özen