Konyaaltı Sahlinde Denetimsiz Otopark Tartışma Yarattı! Konyaaltı Sahlinde Denetimsiz Otopark Tartışma Yarattı!


"Burası Turistik Bir Yer, Her Yerde Turist Var"

Adem Rüzgar, paylaştığı videosunda "Burası turistik bir yer, görüyorsunuz her yerde turist var ama bizim dükkanımız yasaktan dolayı kapalı. Personelimiz ve biz zaten tatil yapıyoruz. En işlek günümüz olan ve turistin en çok dışarıya çıktığı gün olan pazar günleri kuaförleri kapatmak nedir?" ifadelerini kullandı.

"Bu Kararı Kim Verdiyse Hakkımı Helal Etmiyorum"

Kararın işlerini olumsuz etkilediğini belirten Rüzgar, "Bu kararı kim verdiyse onlara hakkımı helal etmiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. Pazar günlerinin, turist yoğunluğunun en fazla olduğu günler olduğunu vurgulayan kuaför, bu kararla hem kendilerinin hem de çalışanlarının mağdur olduğunu ifade etti.

Sosyal Medyada Geniş Yankı

Adem Rüzgar'ın videosu, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, birçok sosyal medya kullanıcısı, turistik bölgelerde pazar günleri işyerlerinin kapatılmasının esnafa zarar verdiğini belirterek, karara tepki gösterdi. Turizm sezonunun yoğun geçtiği yaz aylarında böyle bir uygulamanın ekonomiye de olumsuz etkileri olacağını dile getiren kullanıcılar, kararı eleştirirken, Turizm esnafları yetkililere seslenerek kararın tekrardan gözden geçirilmesini talep etti.

Editör: Selçuk Soydan